Hartsipinnoitteet

Hartsipinnoite on ekologinen ja sisäilmasertifioitu pinnoiteratkaisu, jolla saadaan aikaiseksi tyylikkäitä yksilöllisiä pintoja sisä- ja ulkotilojen seinä- ja lattiapinnoille sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Hartsilla saadaan aikaiseksi saumatonta ja elävää pinta, joka kestää elämää ja on helppo puhdistaa tavanomaisin pesuainein. Hartsipinnoite on antibakteerinen eikä ime itseensä kosteutta tai likaa.

Rustico

Rustico-hartsipinnoite on pinnaltaan kevyesti rouhea ja rustiikkinen. Pintaa voidaan lisäksi elävöittää esimerkiksi sävytetyllä hartsigeelillä tai erilaisilla kimalteilla.

Pinnan lopullinen kiiltoaste määräytyy suoja-aineen mukaan ollen puolihimmeä, himmeä tai puolikiiltävä.

Toscana

Toscana-hartsipinnoite on luonnollisen elävä ja tunnultaan sileä. Se on ajaton, tyylikäs ja rauhallinen vaihtoehto, jossa lastan jäljet näkyvät kuitenkin hienovaraisesti tuoden pintaan pientä elävyyttä ja hienoista värivaihtelua.

Toscana-hartsipinnoitteen elävyyttä voidaan lisätä käyttämällä esimerkiksi kahteen eri sävyyn sävytettyjä laasteja tai lisäämällä pintaan sävytetty hartsigeeli tai kimalteita.

Beton Desing

Beton Design-hartsipinnoite on rouhean struktuurinen. Se sopii erityisesti moderneihin ja rustiikkisiin sisustuksiin ja sillä saadaan luotua kaunis kontrasti yhdistettynä sileisiin pintoihin. Pintaa voidaan lisäksi elävöittää esimerkiksi sävytetyllä hartsigeelillä tai erilaisilla kimalteilla.

Pinnan lopullinen kiiltoaste määräytyy suoja-aineen mukaan ollen puolihimmeä, himmeä tai puolikiiltävä